Piec konwekcyjno-parow 6xGN1/1 | CONVOTHERM, OES 6.10

Piece konwekcyjno-parowe to urządzenia o wielu zaletach. Ich profesjonalne wykonanie oraz rozbudowanie o nowe funkcjonalności czyni je bardzo praktycznymi w codziennym użytkowaniu. Model pieca konwekcyjno-parowego – gazowy, injekcyjny 7xGN1/1 | CONVOTHERM, OGS 6.10 to przykład tego, czego może oczekiwać właściciel zakładu gastronomicznego. W praktyce trudno się zawieść na tak szerokiej funkcjonalności.

Piec konwekcyjno-parowy, elektryczny, injekcyjny 6xGN1/1 | CONVOTHERM, OES 6.10 mini

Piec ten to profesjonalnie zaplanowany system zamknięty, gwarantujący bezpieczeństwo jego użytkowania. Podwójne drzwiczki wykonane ze szkła to nie tylko możliwość obserwowania, na jakim etapie przygotowania jest dana potrawa, ale również ochrona przed przenikaniem ciepła na zewnątrz. Chowana konstrukcja drzwiczek chroniona jest patentem, a obrotowe zamknięcie posiada funkcję zatrzaskiwania i odpowietrzenia. Specjalny hamulec zapewnia mniejsze wydobywanie się pary przy otwieraniu pieca. Funkcja Crisp&Tasty zapewnia pieczenie z możliwością uzyskania chrupkiej skórki. Urządzenie posiada również bardzo wygodną funkcję zapisywania aż 250 przepisów. Sterowanie piecem może odbywać się przy pomocy dużego, jasnego i wygodnego wyświetlacza z tekstem. Urządzenie odpowiada normom GN, a odstęp między półkami wynosi 68 mm. Producent zapewnił możliwość opóźnienia rozpoczęcia pracy, a program ochronny zapobiega przypadkowemu przerwaniu działania urządzenia.

Jeśli te możliwości z jakichś powodów będą dla nas niewystarczające, możemy za dodatkową opłatą je rozszerzyć o automatyczny program czyszczący, USB, funkcję grilla, podstawę z prowadnicami, sondę do mierzenia temperatury wewnątrz produktu, podstawę z prowadnicami, dotykowy panel.

0 Komentarzy

Nie ma jeszcze komentarzy

Twój komentarz