Kompleksowe mycie pieców konwekcyjno parowych

Piece konwekcyjno-parowe tak, jak każde inne urządzenia oraz sprzęty w gastronomii wymagają systematycznego oraz kompleksowego mycia. Ich utrzymywanie w czystości jest bardzo łatwe przy wykorzystaniu najnowszych, profesjonalnych środków czyszczących.

Polecamy m.in. środek do usuwania silnych zabrudzeń z piekarników Stalgast, które został stworzony z myślą o czyszczeniu wyjątkowo brudnych nawierzchni. Silny, a jednocześnie delikatny podczas działania. Sprawdza się zarówno w czyszczeniu pieców gastronomicznych, jak i grilli, komór wędzarniczych, piekarników. Producent oferuje go w pojemności równej aż pięć litrów. Produkt w cenie około 30 złotych netto jest wydajny i bardzo skuteczny.

mycie pieców konwekcyjno parowych Inne, bardzo dobre rozwiązanie to środek do pianowego mycia powierzchni pieców VOIGT. Unikalna piana, powstająca po aplikacji została opracowana do usuwania tłustych i trudnych w czyszczeniu powierzchni. Przy użyciu niewielkiej ilości środka umożliwia wyczyszczenie dużej powierzchni pieca konwekcyjnego.

0 Komentarzy

Nie ma jeszcze komentarzy

Twój komentarz